5 syytä miksi kannattaa tulla Pilates- kurssille

💫5 syytä miksi kannattaa tulla Pilates- kurssille 💫

1. Sitoutuminen

Kun tulet kurssille, sitoudut omaan hyvinvointiin seuraavaksi 10 viikoksi. Vain sitoutumalla säännölliseen harjoitukseen, saat tuloksia aikaan.

2. Progressiivisuus

Kurssilla pystytään etenemään pikku hiljaa haastavampiin liikkeisiin, kun sama ryhmä käy säännöllisesti harjoittelemassa. Eteneminen tapahtuu sitä mukaan, kun opit liikkeitä ja oma keho vahvistuu. Tämä lisää motivaatiota jatkaa harjoittelua, kun huomaa kehitystä tapahtuvan.

3. Pienryhmä

Pilates- kurssi järjestetään pienryhmässä. Ryhmään otetaan max 10 henkilöä, jotta pystyn huomioimaan jokaisen asiakkaan tarpeet.

4. Yksilöllisyys

Pienryhmässä pystyn huomioimaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti. Ja näiden 10 viikon aikana opin tuntemaan jokaisen kehon niin, että pystyn antamaan juuri sinulle hyvät vaihtoehdot liikkeille.

5. Saat lisää hyvinvointia arkeesi

Pilates vahvistaa erityisesti meidän corea. Kun kehon syvät lihakset vahvistuu niin huomaat monia muutoksia itsessäsi. Huomaat kuinka ryhti paranee, selkä- ja niskahartia kivut katoaa ja kannattelet itsestäsi paremmin. Saat lisää hyvinvointia arkeesi.

Kuulostaa hyvältä, vai mitä? 🤩

Vielä on tämä viikko aikaa ilmoittautua pilates- kurssille. Ilmoittaudu heti, sillä ilmoittautuminen sulkeutuu kun paikat ovat täynnä!

Tässä vielä tiedot:

Pilates- kurssi 16.1.24- 26.3.24 (ei viikolla 9)

Tiistaisin klo: 17-18

Paikka: @rebootwellness.fi

Hinta: 180€

Ilmoittautumiset: varaaheti.fi/rebootwellness tai s.posti outin@outinhyvinvointi.fi

Nähdään kurssilla!☺️

Pilates terkuin; Outi 🩵

Out In liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Posted in Uncategorized.